VRIENDENBONUS

Deel je unieke vriendenbonus link of kortingscode hiernaast (als je bent ingelogd) met je familie, vrienden en kennissen.

Als ze gebruik maken van de link of de code, dan krijgen ze meteen 10% korting op hun eerste bestelling (*) en jij krijgt hetzelfde kortingsbedrag in je account als korting op je volgende bestelling.

Wat?
Stel, je vriend koopt voor 100 euro aan fotoproducten, dan krijgt hij of zij meteen 10 euro korting op zijn/haar eerste bestelling.
Jij krijgt -na het afronden van de bestelling- een kortingscode in je mailbox die 10 euro waard is (geldig 100 dagen). Dit shoptegoed is gekoppeld aan je account en dus persoonlijk.

Hoe?
Bij elke bestelling vanaf €50 kan je je kortingsbon(s) ingeven en die korting ontvang je dan onmiddellijk bij je volgende bestelling.

(*) Voorwaarden
– Je mag zoveel mensen uitnodigen als je wil, ze krijgen allemaal 10% korting op alles (met uitzondering van promoties en acties)
– Je IP-adres wordt opgeslagen, is er sprake van fraude (door jezelf uit te nodigen voor een korting). Dan zal je geen kortingscode ontvangen.
– Je kan het gespaarde krediet niet omzetten in geld.
– Hexago behoudt het recht deze vriendenbonus zonder voorgaan bericht te beëindigen.